Vad ska man ge i present till en som fyller jämnt?

Ni vet, det där jämna åren, de kommer ju då och då, på de man känner. När en person fyller jämnt, så är det ju så att presenten oftare ska vara lite mer genomtänkt och kanske kosta lite mer än på de andra födelsedagarna. Sedan beror det ju på hur nära personen man står vad det får kosta och vad man ska ge. Är det maken så kan kanske en kryssning Sydamerika tillsammans vara något för att fira, eller en resa till Frankrike? En resa är inte fel, oavsett om det är en kryssning runt om i Sydamerika eller en kryssning till Finland. En som fyller 60 föredrar nog förstnämnda, medan de yngre kanske vill festa loss på en båt till grannlandet.

Upplevelser är aldrig fel

Något många gillar, både unga och äldre, det är att få en så kallad upplevelse. Det finns ju hur många som helst, så det finns alltid nåt som passar alla. Det är allt från snabba bilar, till fallskärm till middagar till en massa annat.

Lägg samman till present

När en person fyller jämna år är det inte fel att gå ihop flera stycken och lägga ihop pengar, för att kunna köpa något som är lite dyrare och lite finare än vad man kanske har råd med själv. Ju fler ni är som går samman desto bättre present kan ni få ihop till helt enkelt och det är ju bra!

24 Oct 2018