Skratt är bästa medicinen

Skratt är det bästa jag vet! För mig är det inte bara en enkel handling, det är en livsstil. Jag har alltid trott på att skratt är det bästa medicinen och en nyckel till ett lyckligt och hälsosamt liv. 

Skrattets helande kraft

Forskning har visat att skratt har en otrolig påverkan på vår fysiska och mentala hälsa. När vi skrattar frigörs endorfiner, vår egen naturliga smärtlindrande och vårt primära lyckohormon. Det innebär att skratt kan hjälpa till att minska stress, lindra smärta och öka välmående. Dessutom stärker skratt vårt immunsystem, förbättrar vår sömn och sänker blodtrycket. Så nästa gång du känner dig nere, ge dig själv tillåtelse att skratta – det kan verkligen göra underverk för din hälsa!

Stand-up

Stand-up är mitt absoluta favoritnöje - ett säkert sätt att få skratta och njuta av livet. Att gå på stand up i Stockholm är som ren terapi för mig. De skickliga komikerna levererar skratt i överflöd och jag är alltid imponerad av deras förmåga att hitta humor i vardagen. Att dela skratt med andra människor i en live-miljö är en upplevelse som inte går att jämföra med att bara titta på komedifilmer hemma. Det är något magiskt med att vara i ett rum fullt av skrattande människor!

Så, kära läsare, jag uppmanar er att inte ta skrattet för givet. Skratt är inte bara en källa till glädje, det är en investering i er hälsa och välbefinnande. Om ni har möjlighet, ge stand-up i Stockholm en chans. Det är ett fantastiskt sätt att skapa minnen och fylla livet med skratt. Skratta så mycket och så ofta som ni kan – det gör livet värt att leva!

13 Jan 2024