Satsa på en gadget som räddar liv

Detta riktas till både tjejer och killar, privatpersoner och företag. En pryl som räddar liv! På Hearty.se hittar du hjärtstartare och tillbehör att köpa, och vem som helst kan investera i en sådan. Idag är det cirka 10 000 personer som drabbas av plötsligt hjärtstopp utanför sjukhus. Dessa personer har utan en hjärtstartare stor risk till att inte överleva. Genom att sprida ut fler hjärtstartare samt utbilda i hur de används, så borde 5000 av dessa 10 000 kunna räddas, mot idag, bara 500!

Besök Heartys hemsida

Hearty.se startades 2014 av två vänner Elia Malmsten och Klas Granström för att kunna förenkla möjligheter för både privatpersoner och företag att välja ut och köpa hjärtstartare. Besök hearty.se där det går att köpa:

  • Hjärtstartare
  • Batterier
  • Elektroder
  • Skyltar
  • Produkter för att träna

Alla borde investera i en hjärtstartare och tillbehör till den. Det skulle kunna rädda många fler liv. Tänk, nästa gång så kan det vara någon som du känner som drabbas av plötsligt hjärtstopp. Har du då både en hjärtstartare och utbildning i hur man använder den, så är chansen större att kunna rädda personen i fråga. Elia och Klas vill se till att så många som möjligt ska kunna ha en chans av överleva ett hjärtstopp. De kommer se till att ständigt förbättra sitt utbud, samt se till att deras service håller högsta nivå. Så gör slag i saken, köp en hjärtstartare och var med i kampen om att rädda fler liv.

10 Apr 2015