Så användbar liten pryl!

Har du också svårt att välja mellan den där skitsnygga mobilplånboken med kreditkortsfack men som inte rymmer mer än bara kreditkorten, mobilen och ett och annat kort? Men sedlarna då? Bilderna på mannen i ditt liv? Och alla sparade kvitton? Alternativet brukar vara en jätteplånbok med tusen fack som inte ryms i den chica väskan. Min lösning brukar vara att ha lite olika plånböcker som passar i mina olika väskor. Det gäller bara att komma ihåg att flytta över kreditkort och busskort, så man inte tror att man har plånboken med, men utan innehåll. Inte kul.

Min lösning är ganska enkel

Då kan faktist Secrid Wallet vara en riktigt bra lösning. Kan rekommenderas eftersom du slipper fastna med dina fingrar i plånboken. Är den väldigt tjock vill korten inte fram och då står man och fipplar och fipplar. Du slipper det med Secrid Wallet eftersom du har en pytteliten spak längst ner som skjuter upp alla dina kort och då kan du välja vilket av alla dina kreditkort som du vill välja.

Du hittar dem på Living Studio

Plånböckerna finns i så många olika varianter, med skinnimitation (om du vill värna om djuren) eller i äkta skinn för längre hållbarhet. Du hittar dem på Living Studio. Här handlar du säkert med internetbank eller med kreditkort med Secure Payment. På nätet slipper du dyra hyror och kan välja i lugn och ro vilken beställning du önskar. Här hittar du mycket mer än Secrid Wallet, där finns allt från söta prylar till badrummet, till köket, till jul och advent, till datorn och mycket annat. In och kika på deras fina saker. Du kommer inte att ångra dig.

15 Sep 2017