Kul prylar som man kan hyra

Att jag gillar kul prylar har nog inte undgått någon som läst min blogg. Jag hittade nyss att man kan hyra popcornmaskin Göteborg. Popcorn är ju alltid gott och ska man ha ett event, eller en biokväll med många personer eller en fest, ja då passar det ju perfekt att hyra en egen popcornmaskin. Jag har flera vänner i Göteborg, så kanske ska tipsa dem om detta och se till att de ordnar en fest! Om det blir närmare sommaren så kan man ju hänga i Slottsskogen eller så med för den delen. Det företag som hyr ut nämnda pocornmaskin, de har även en massa andra kul prylar att hyra. 

Man kan få en riktigt kul fest

Företaget som hyr ut ppocornmaskiner i Göteborg heter Bergamunken och de har även slushmaskiner, sockervadd, mjukglass, brända mandlar, korvvagnar, hoppborgar, partytält och en massa mer skoj. Det gör ju att man kan hyra ett partytält i Göteborg och sedan fylla detta tält med en massa maskiner som gör en massa goda grejer att äta. Det är ju hur bra som helst.

Ta en tur till Göteborg i sommar

Kanske ska åka till mina vänner i Göteborg i sommar och se till att hyra lite av det ena och det andra och ställa till med en härlig sommarfest. Det är aldrig fel att umgås och samtidigt ha riktigt kul samt äta en massa goda grejer som man kan göra själv. 

24 Jan 2019