Golvvärme är en bra pryl

En bra pryl, eller ja det är väl inte en pryl i den bemärkelsen, men ja, golvvärme, det är bra grejer det! Jag var hos en vän för ett tag sedan som satt in det dels i badrummet och dels i hallen. Det gör det varmt och skönt om fötterna, samt att det gör att det blir snabbare torrt om det blir blött på golvet. Det är ju en hel vetenskap det där med att lägga in golvvärme och det ska göras av proffs! Jag blir allt bra sugen på att även lägga in det hemma hos mig nu!

Kanske renovera badrummet?

Om man nu ändå river upp hela golvet i badrummet för att lägga in golvvärme, så kanske man ska passa på att renovera alltihop? Byta duschen mot ett badkar, lägga in nya klinkers och lägga nytt kakel och så vidare. Frågan är om en rörmokare gör allt eller om man ska anlita en firma med många hantverkare, som kan göra olika saker. Det är ju både VVS och el och annat och såna saker måste göras av behöriga personer.

Får fundera ett slag

Jag får nog fundera ett varv till innan jag gör slag i saken. Jag har lite svårt för att inte bara vara impulsiv och köra på. Oftast är det ju så att vill jag nåt så ska det ske med en gång. Men ibland är det nog bra att tänka efter lite mer!

18 Jul 2018