Få hjälp med oönskad hårväxt

Jag gillar att blogga om prylar, men idag tänkte jag skriva om något helt annat, som många kvinnor lider av och som de behöver hjälp att få bukt med. Det är att bli av med oönskad hårväxt. Jag har en kompis, som alltid haft mycket hår och nu sist, så hade hon fått konstaterat att det är hirsutism hon lider av. Hirsutism är en sjukdom, som innebär just överdriven hårväxt i manliga mönster hos kvinnor. Så har du skägg, mustasch eller liknande så kan det vara hirsutism. Även de som inte lider av denna sjukdom kan besväras av mycket hår. Det kan vara benen, bikinilinjen eller på andra ställen på kroppen som man har mycket hår. Jag och min väninna hittade en sida på nätet, hårborttagningstockholm.nu, där det finns information och hårborttagning och hårväxt. Leilas salong i Stockholm, erbjuder hårborttagning, med laser men även genom vaxning.

Leilas salong

Leilas salong erbjuder mer än bara hårborttagning. De har även:

  • Hudvård
  • Ansiktsbehandling
  • Manikyr och pedikyr samt fotvård
  • Vaxning
  • Massage

Min väninna tänker sig att boka in sig hos Leilas, för att påbörja behandling av sin hårväxt. Jag tror jag ska följa med och ta en behandling eller två. Vore skönt med en massage, eller en ansiktsbehandling.

Satsa på professionell hjälp

Det finns hårborttagning det som man kan göra hemma. Dock visar många tester på att de apparater man har för hemmabruk, inte är helt riskfria. Det är bättre att gå till en salong och få professionell hjälp.

20 Nov 2015