En smart pryl som ger dig ett vackert leende

Jag har hittat en sak som är otroligt smart. Det är en osynlig tandställning från SMAJLA. Nu kan alla som vill korrigera sina tänder utan att det märks göra det. Förr var alternativet en räls. Ni minns, när man gick i skolan och var och varenda barn hade en sådan i munnen. Om man inte hade det eller om man senare i livet inser att tänderna behöver rättas till så kanske det inte känns så lockande med en sådan typ av tandställning. Det är därför det är så bra med denna pryl. Den kallas osynlig tandställning men heter egentligen Incognito™. Den sätts fast på insidan av tänderna och inte utanpå. Det är därför den blir så att säga osynlig.

Osynlig tandställning hos SMAJLA

SMAJLA har ett team som består av tandläkare, specialisttandläkare och vanliga läkare som alla har en lång erfarenhet av tandvård. Utöver tandställning som är osynlig kan du även få vanlig tandläkarvård, lagning av tänder och blekning av tänder.

Tandställning för vuxna

Osynlig tandställning är främst vuxna som väljer att använda sig av. Denna typ av tandställning har tagits fram just för vuxna, som annars kan lida av att ha en synlig tandställning. Du kan givetvis som vuxen välja att ta en vanlig tandställning eller en så kallad räls. Dock är det många som inte vill visa att de har en tandställning eftersom deras yrke är ett sådant där de har kontakt med många och måste le. Då är det att föredra en osynlig tandställning.

9 Feb 2016