Barnvakt kanske inte är en pryl, men en smart lösning!

Vi gillar ju främst smarta prylar och gadgets på denna sidan, men även smarta lösningar är något jag tycker om att skriva om och att rekommendera andra att testa. Detta inlägg är främst för dig som är förälder till ett eller flera barn och som har behov av barnvakt eller barnpassning. På Nannypoppins.se kan man boka in barnvakt om man har behovet. Dels finns daglig hämtning, men även hjälp om du bara behöver barnpassning vid sporadiska tillfällen. Tänk vad skönt att kunna boka en barnvakt du litar på för att göra de saker du annars har svårt att hinna med. Slipp stressa hem från jobbet till dagis, låt dem på Nannypoppins.se sköta det åt dig. Helger är guld värda att ha en barnvakt då och då, för att kunna hinna med varandra som mamma och pappa. Du som ännu inte fått dagisplats till ditt barn, kan boka in heltid eller deltid.

 

Barnvakter att lita på

NannyPoppins barnvakter är:

 

  • Noggrant utvalda och certifierade
  • Olycksfallsutbildade och försäkrade
  • Varma, positiva och flexibla

En annan sida för barnpassning jag vill rekommendera är my-nanny.se som är Sveriges största nätverk av barnvakter. Boka in barnpassning de tider du behöver!

MyNanny

MyNanny’s barnvakter är utbildade och certifierade och har tillgång till tips och råd från barnvaktsspecialister. Alla deras barnvakter försäkrade om det skulle inträffa olyckor. De är ett av Sveriges största nätverk med personer som passar barn, vilket gör att du med all säkerhet hittar en barnvakt som passar er!

3 Jul 2015