Barnvagnar av märket Bugaboo

Är du på jakt efter en barnvagn så är Bugaboo en barnvagn att rekommendera. En Bugaboo är en vagn du kan köra med precis var som helst. Märket är holländsk och betyder rörlighet och mobilitet. Designen har tagits fram för att vara anpassad till små barn. Du kan köra på både asfalt, grusvägar och i snö, med denna fantastiska vagn. Så det spelar ingen roll var du bor, en Bugaboo är ett bra val av barnvagn

Bugaboo hos Pyret & Snäckan

Pyret & Snäckan erbjuder barnvagnar av märket Bugaboo, men även modeller som Bexa, Trille, Tako och Mountain Buggy. Hanna och John Hadenius som startade Pyret & Snäckan 2011 insåg att det fanns en stor efterfrågan på barnvagnar som höll hög kvalitet men inte kostade för mycket. De hade många vänner som fått barn och som påtalade just hur svårt det var att hitta bra barnvagnar till bra pris. Detta gjorde att de fick idén till att starta ett företag som kunde erbjuda just detta. Pyret & Snäckan står för kvalité, god service och snabba leveranser.

Produkter för barnr

Hos Pyret & Snäckan hittar du Pyret & Snäckan inte bara barvagnar utan även ett stort sortiment produkter för barn. Bland annat:

  • Bilbarnstolar
  • Skötbäddar
  • Babyvakter
  • Skötväskor
  • Baby Björn

Pyret & Snäckan har det mesta du behöver för din bebis eller ditt barn och på deras hemsida kan du se hela deras sortiment

Barnvagn

En barnvagn är ett transportmedel för små barn. I en Wikipedia artikel så kan du läsa mer om barnvagnen och vad det finns för olika modeller. Du kan även läsa om vad man ska tänka på när det kommer till säkerhet på barnvagnar och vilka märkningar en barnvagn bör ha. Köper du en barnvagn hos Pyret & Snäckan så kan du vara säker på att du får en bra och säker barnvagn.

13 Mar 2015